Integritetspolicy

Integritetspolicy & cookies

Denna hemsida ägs och drivs av GDC Trading Limited (“GDC”), ett företag som är registrerat på Malta med registreringsnummer C 77661 på kontoret med adressen 85, St. John Street, Valletta VLT 1165, Malta. GDC är datakontrollanten i enlighet med Allmänna databeskyddsförordningen och andra tillämpliga dataskyddslagar. Detta innebär att GDC huvudsakligen är ansvarig för att ta hand om dina personuppgifter och bestämmer syftet med behandlingen av dessa. Denna integritetspolicy reglerar hur vi skyddar och behandlar sådan information, så vänligen läs det noggrant. Om du motsäger dig dess innehåll bör du avstå från att använda våra tjänster. Vänligen observera att dina personuppgifter kan hållas i databaser, vilka kan nås av andra företag på GDCs vägnar. Alla företag som begär sådan åtkomst kommer att följa de standarder som anges i denna policy.

Personliga uppgifter du ger oss

Denna hemsida kan nås och användas utan en registrering samt utan att behöva ge oss någon personlig information. Du kan välja att få information om kampanjer, bonusar, spel, tips och strategier genom att prenumerera på våra mejlutskick genom att ge oss din mejladress. Du kan när som helst sluta att ta emot sådan information genom att antingen skriva till oss alternativt klicka på att avsluta prenumerationen i mejlen från oss. Om du kontaktar oss exempelvis via mejl, telefon, kontaktformulär eller genom att skriva till oss kan vi komma att behålla en kopia av den korrespondensen eller kommunikationen.

Personliga uppgifter vi samlar in automatiskt

Vi samlar automatiskt in viss information, inklusive din IP-adress, datum och klockslag som du använde vår service, hårdvara, mjukvara eller webbläsare som du använt och information om din dators operativsystem så som programversioner och dina språkinställningar. Vi samlar även in information om klick och sidor du besökt. Om du använder en mobilenhet, enhetsspecifika inställningar och egenskaper, appkrascher och annan systemaktivitet.

Användning av personuppgifter

Vi samlar in och analyserar personuppgifter för att kunna förbättra kvaliteten av våra tjänster, framförallt för att kunna ge dig relevant och intressant innehåll och för att analysera och mäta för att förstå hur våra tjänster används. Vi kan rapportera sammanställd information eller statistiska data om våra användares surfvanor och mönster till tredje part (t.ex. annonsörer) på ett sätt som inte identifierar någon individ. Vi skickar ut kampanjmejl relaterade till produkter och tjänster för de besökare som valt att ta emot sådan kommunikation. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med tredje part för marknadsföringsändamål såvida du uttryckligen har gett oss samtycke att göra så.

Rättslig grund för databehandling

Vi kan behandla personuppgifter om olika rättsliga grunder som beskrivs i artikel 6(1) i Allmänna databeskyddsförordningen. Din information kan behandlas där vi har erhållit ditt samtycke för ett specifikt förädlingsändamål. När behandling av data baseras på samtycke kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss eller klicka på att avfölja i ett mejl du fått från oss. Vi kan också behandla personuppgifter där behandlingen är nödvändig för utförandet av ett kontrakt som den registrerade är part i, där vårt företag är skyldiga enligt lag där bearbetning av personuppgifter är nödvändigt och där bearbetning är nödvändig för de legitima intressen som bolaget eller tredje part förfogar över, utom när sådana intressen bryter mot intressen eller grundläggande rättigheter och friheter hos en identifierad eller identifierbar person till vilka personuppgifterna hänför sig.

Information om cookies

Cookies är små bitar av data som servas på din dator och kommer ihåg vad du anger när du surfar på en hemsida. För mer information om cookies och hur de fungerar, vänligen besök: www.aboutcookies.org. Vi använder cookies för att förbättra våra tjänster och för att ge dig en bättre användarupplevelse exempelvis för att visa dig den mest relevanta informationen när du återvänder till vår webbplats. Genom att använda denna hemsida godkänner du att vi använder cookies. Du kan hantera användningen, inaktivera eller ta bort cookies genom dina webbläsarinställningar. Hjälpfunktionen i din valda webbläsare bör ge dig rätt information. Några webbläsare ger användbara guider för cookies:

  • Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&p=cpn_cookies
  • Firefox: https://support.mozilla.org/sv/kb/kakor
  • Internet Explorer: https://support.microsoft.com/sv-se/help/278835/
  • Safari 5 för Mac: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=sv_SE
  • Opera: http://help.opera.com/Linux/10.50/sv/cookies.html
  • Därtill ger Google Analytics sina egna alternativ:

  • http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

När det gäller mobila enheter kan det vara nödvändigt att ta se enhetens instruktionsmanual för att hantera cookies effektivt. Begränsningar av cookies kan påverka webbplatsens funktionalitet.

Typer av cookies

“Första parts cookies” är cookies som betjänas av företaget som driver domänen för den aktuella cookien, vilket innebär oss, GDC Trading. I de fall där vi tillåter andra att använda cookies genom vår hemsida och/eller appar, kallas dessa cookies ”tredje parts cookies”. Under finns mer information om de vanligaste cookies som vi använder, hur de används samt hur länge de kommer att lagras i din dator eller enhet.

  • KAX_P - Placerad av GDC Trading Limited. Detta är en första parts cookie som ger oss information om hur besökare hittar till vår hemsida (t.ex. om de klickade på ett sökresultat i Google, en annons eller skrev vår adress direkt i webbläsaren). Denna cookie lagras i en månad.
  • Google Analytics - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan, inklusive var sajten nås från, tid för besöket, antal besökta sidor osv. Denna cookie lagras i två år.
  • Google Adwords - Placerad av Google. Denna tredje parts cookie låter oss annonsera vår hemsida genom Google Adwords. Denna cookie är lagrad i två år.
  • Tealium Utag - Placerad av Tealium. Denna tredje parts cookie ger oss information om din användning av hemsidan. Denna cookie lagras i två år.
  • Hotjar – Placerad av Hotjar. Denna tredje parts cookie tillåter oss att mäta och observera användarbeteenden på vår hemsida utan koppling till personlig information.
  • Outbrain – Denna tredje parts cookie tillåter oss att skräddarsy innehåll baserat på besökares preferenser. Denna cookie lagras I 10 månader.
  • Cloudflare - Placerad by Cloudfare. Denna cookie är nödvändig för Cloudflares säkerhetsfunktioner och kan inte stängas av. Det korresponderar inte till något användar-id i din webbapplikation och lagrar inte någon personligt identifierbar information. Denna cookie lagras i 12 månader.
  • Vänligen observera att våra annonsörer också kan komma att använda cookies på sina hemsidor och att vi inte har någon kontroll över dessa.

Vid eventuella skillnader mellan den engelskspråkiga versionen av policy och någon annan språkversion, är det den engelska versionen som gäller.

Vid frågor om personuppgifter, sekretess och cookies, vänligen kontakta oss via: support@svenskacasino.se

Våg av licensansökningar från spelbolagen inför lagändringen
Våg av licensansökningar från spelbolagen inför lagändringen
2018-10-19

NätcasinoCasinospel Det är mycket som händer på den svenska spelmarknaden i upptakt till att den nya spellagen träder i kraft den 1 januari 2019.... Läs mer

eCOGRA ska erbjuda certifiering för svenska online casinon
eCOGRA ska erbjuda certifiering för svenska online casinon
2018-10-16

Vi tittar närmare på två initiativ som ämnar göra onlinespel för pengar tryggare och rättvisare för spelare.

Yggdrasil Gaming blir spelleverantör för ATG och Svenska Spel
Yggdrasil Gaming blir spelleverantör för ATG och Svenska Spel
2018-10-11

Yggdrasil är ett välbekant namn för casinospelare i Sverige. Du kan spela deras innovativa och grymt snygga videoslots hos flera av våra bästa svenska online casinon.

LeoVegas startar initiativ för kvinnor i tech-industrin
LeoVegas startar initiativ för kvinnor i tech-industrin
2018-10-08

LeoVegas nya initiativ ska uppmuntra fler kvinnor att satsa på en karriär inom tech

Den svenska spelmarknaden fortsätter växa
Den svenska spelmarknaden fortsätter växa
2018-10-04

Lotteriinspektionen har kommit med ny statistik för kvartal 2. Även detta kvartal har den svenska spelmarknaden ökat sin nettoomsättning jämfört med samma kvartal ifjol, dock inte med lika mycket som

Flera svenska vinnare vid CEEG Awards
Flera svenska vinnare vid CEEG Awards
2018-10-01

Flera svenska namn kammade hem priser vid CEEG Awards förra veckan

Svenska spelstudior innoverar live streaming casino
Svenska spelstudior innoverar live streaming casino
2018-08-01

ReportageLive Casino De flesta casinospelare är bekanta med NetEnt, en svensk spelutvecklare som gjort sig ett namn i branschen med sina välgjorda casinospel. På... Läs mer

Fotboll anstormar casinovärlden med nya spelautomater
Fotboll anstormar casinovärlden med nya spelautomater
2018-06-08

Sommaren har redan anlänt och slagit ner som en stor värmebomb över Sverige och med den kommer även en för många efterlängtad världscup i fotboll. Knappt en månad efter att Champions League har avslut

Ny spelreglering med tydligare regler & ökat skydd för spelarna
Ny spelreglering med tydligare regler & ökat skydd för spelarna
2018-04-11

Efter 14 års spelutredningar har regeringen till sist beslutat och lagt fram en proposition till riksdagen som går under namnet ”En omreglerad spelmarknad”. Ståndpunkterna som förhoppningsvis kommer a

2017 - Året då Quickspin fyllde våra nätcasinon med sagolika spelautomater
2017 - Året då Quickspin fyllde våra nätcasinon med sagolika spelautomater
2018-01-17

Det finns inte mycket här i världen som inte blivit återskapat som spelautomater hos en mängd nätcasinon. Det är alltså inte lätt för våra speltillverkare att hålla sina spel unika, och ett specifikt

Casino med julkalender 2017!
Casino med julkalender 2017!
2017-12-06

Tiden kring jul är enligt många den allra bästa tiden på året för casinospel, då mer eller mindre alla våra svenska casinon kör igång någon form av julkalender eller julkampanj. Här fylls det på med k

Pandans casino ansluter sig till det svenska Lejonet
Pandans casino ansluter sig till det svenska Lejonet
2017-11-04

Vi har sedan noteringen på Stockholmsbörsen av ”Sveriges mobilcasino” - eller som de kallar sig i Storbritannien ”the King of Casino” - följt LeoVegas med spänning. Detta skedde under våren 2016 och f